top of page

Visit Downtown Troy Group

Public·501 members

Досвід вибору диванів українського виробництва

Хто останнім часом купував дивани чи крісла вітчизняних фабрик? Шукаю варіанти для щоденного використання. Цікавлять відгуки про реальний термін служби конструкцій та зносостійкість оббивки. Що порадите обрати серед наявного асортименту?

10 Views

Нещодавно вивчав ринок вітчизняних виробників м'яких меблів. Звернув увагу на фабрику Константа. Вони працюють понад двадцять років і мають чимало фірмових салонів у великих містах. Також займаються експортом продукції до деяких країн Європи. Мені подобається раціональний підхід до вибору тому я перевіряв інформацію про матеріали. Виробник заявляє про використання екологічних компонентів та постійне оновлення обладнання. Був здивований даними статистики про великий відсоток повторних покупок серед їхніх клієнтів. Для мене головним критерієм є практичність та довговічність каркаса. Можна розглянути недорогі моделі з надійними механізмами трансформації акційні м’які меблі від виробника якщо плануєте щоденне розкладання. Корпусні меблі та різні елементи інтер'єру у них також представлені у різних стилях. Дизайн виглядає стримано та сучасно. Замовлення доставляють через логістичні компанії по всій країні. Загалом це непоганий варіант середнього цінового сегмента для практичного облаштування кімнати.

bottom of page