top of page

Visit Downtown Troy Group

Public·632 members

Jak wygodnie korzysta się z rozbudowanych serwisów na telefonie?

Wczoraj podczas przerwy w pracy przeglądałem różne serwisy mobilne i zacząłem się zastanawiać, jak duża liczba dostępnych sekcji wpływa na wygodę korzystania z telefonu. Przy okazji trafiłem na

i zwróciłem uwagę głównie na układ strony oraz sposób porządkowania treści. Przy bardzo rozbudowanej ofercie łatwo się zgubić, dlatego ważne są dla mnie proste kategorie, sprawne wyszukiwanie i szybkie działanie w przeglądarce. Nie przepadam za instalowaniem dodatkowych aplikacji, więc ciekawi mnie, czy takie strony działają stabilnie bezpośrednio na smartfonie. Jakie elementy mobilnego interfejsu najbardziej wpływają u was na wygodę korzystania?

17 Views

Moje doświadczenie z mobilnymi serwisami tego typu było dość zwyczajne, ale pod względem technicznym zwróciłem uwagę na kilka rzeczy. Wersja PWA jest wygodna, ponieważ nie wymaga instalowania dodatkowej aplikacji, a poruszanie się między poszczególnymi sekcjami pozostaje stosunkowo proste. Duża liczba dostępnych materiałów może początkowo utrudniać wybór, chociaż filtry i podział na kategorie trochę to ułatwiają. Obsługa płatności działała bez większych problemów, jednak ograniczona liczba dostępnych metod może być dla części osób niewygodna. Przed założeniem konta warto samodzielnie sprawdzić regulamin, limity, zasady przetwarzania danych oraz stosowane zabezpieczenia.

bottom of page