top of page

Visit Downtown Troy Group

Public·457 members

Ma ei tea, kuidas teiega on

Ma ei tea, kuidas teiega on, aga mul on tunne, et see turniir saab olema tõeline test meie jalgpalli tuleviku jaoks ja noorte mängijate vastutus on siin tohutu. See on julge ja riskantne käik saata nii kogenematu koosseis nii raskesse keskkonda, aga võib-olla on see just see, mida me vajame, et murda vanadest harjumustest ja liikuda edasi. Ma lihtsalt loodan, et see koorem ei muutu neile liiga raskeks ja nad suudavad säilitada oma rõõmu mängust ka siis, kui pinge on maksimaalne ja kõik ootavad neilt võimatut.

3 Views
th bes
th bes
5 days ago

Ma mõistan sind täiesti, see ootus on tõesti suur ja me kõik tahame näha edu, aga peame jääma ka realistideks selles keerulises olukorras. Ma olen hakanud nendest kriitilistest mängudest mõtlema kui võimalusest näha, kes on tõelised liidrid ja kes vajavad veel aega arenemiseks, mis on täiesti normaalne protsess. Selleks, et hoida end asjadega kursis ja saada veidi süvitsi minna sellesse, millised on reaalsed šansid või kuidas koefitsiendid ajas muutuvad, on VivatBet Eesti minu jaoks koht, kus ma mänge analüüsin ja oma prognoose kontrollin. See on andnud mulle veidi rahulikuma vaatepunkti ja aidanud näha, et ka kõige raskemas olukorras on alati olemas mingi positiivne külg, kui osatakse õigeid järeldusi teha. Noortel on see unikaalne energia, mis võib mängu täielikult muuta, ja me peame seda toetama, mitte lämmatama liigsete nõudmistega kohe alguses. Soovitan kõigil tähele panna ka seda, kui palju mängijad pärast mängu fännidega suhtlevad, sest see side on see, mis annab neile selle viimase lisakäigu ja motivatsiooni järgmiseks korraks. Me oleme nendega koos igal sammul ja see ongi see, mis loeb.

bottom of page