Od jakiegoś czasu gram raz na telefonie, raz na komputerze i sam już nie wiem, co jest wygodniejsze. Telefon wygrywa wtedy, kiedy mam kilka minut przerwy albo jadę pociągiem, ale z drugiej strony na większym ekranie łatwiej wszystko ogarnąć, szczególnie jeśli chcę spokojnie przejrzeć dostępne gry albo historię konta. Jestem ciekawy, jak to wygląda u Was. Korzystacie głównie z telefonu czy jednak siadacie do komputera? I czy zauważyliście jakieś różnice w działaniu BuddyBet na różnych urządzeniach?
9 Views

Ja przez długi czas korzystałem prawie wyłącznie z laptopa, bo wydawało mi się, że będzie stabilniej i po prostu wygodniej. Ostatnio jednak częściej używam telefonu i szczerze mówiąc byłem pozytywnie zaskoczony. Strona działa całkiem płynnie, a większość funkcji jest dokładnie tam, gdzie się ich spodziewam. Kilka razy porównywałem obie wersje i większych różnic nie zauważyłem, poza tym, że na komputerze łatwiej przegląda się większą liczbę gier jednocześnie. Jeśli ktoś chce zobaczyć, jak wygląda serwis, to można zajrzeć tutaj: https://buddybetpolska.pl/ . Sam zaglądałem tam wcześniej, żeby sprawdzić kilka informacji i dzięki temu wiedziałem, czego się spodziewać. Ostatecznie wszystko zależy od sytuacji. Gdy jestem w domu i mam więcej czasu, wybieram komputer, ale kiedy chcę pograć przez kilkanaście minut wieczorem albo podczas przerwy w pracy, telefon jest po prostu wygodniejszy. Ważne tylko, żeby mieć stabilny internet, bo to bardziej wpływa na komfort niż samo urządzenie.