top of page

Visit Downtown Troy Group

Public·631 members

Як ви обираєте події для експреса?

У мене з експресами часто повторюється одна й та сама історія: кілька подій проходять без проблем, а останній матч усе псує. Нещодавно команда пропустила наприкінці зустрічі, і через нічию весь прогноз виявився невдалим. Цікаво, як інші підходять до вибору подій. Скільки матчів ви зазвичай поєднуєте та на що звертаєте увагу перед рішенням: поточну форму, склади, статистику особистих зустрічей чи мотивацію команд? Можливо, краще обмежуватися двома подіями й не додавати матч лише заради вищого загального коефіцієнта.

8 Views

Не можу сказати, що експреси в мене завжди проходять, але результати стали кращими, коли я перестав додавати по шість-сім матчів. Тепер обираю максимум дві або три події, переважно з чемпіонатів, які регулярно дивлюся й добре знаю. Через Parimatch ua вход переглядаю доступні варіанти, а потім окремо перевіряю форму команд, можливі склади та щільність календаря. Якось додав матч із незнайомої ліги лише через привабливий коефіцієнт, і саме він зіпсував увесь експрес. Відтоді кожну подію спочатку оцінюю окремо. Якщо я не став би розглядати її самостійно, то й до експресу не додаю.

Edited
bottom of page