Karol Metsa ja St. Pauliga
Ma olen jalgpalli jälginud aastakümneid, aga see, mis praegu Karol Metsa ja St. Pauliga toimub, tekitab minus sellist ärevust, mida ma pole ammu kogenud, sest see on lihtsalt nii suur asi meie väikese Eesti jaoks. Iga kord, kui ta seal Bundesligas väljakule jookseb, tunnen ma tohutut uhkust, aga samas ka seda rasket klompi kurgus, sest ma tean, kui habras see seis seal tabeli põhjas tegelikult on. See pole lihtsalt mäng, vaid see on võitlus karjääri ja unistuste nimel ning ma loodan, et need viimased nädalad toovad meile pigem rõõmu kui pisaraid, sest nad on selle nimel nii ränka tööd teinud.
5 Views

Ma nõustun sinuga täielikult ja see uhkuse tunne on tõesti midagi, mis ühendab kõiki Eesti vutifänne praegu, sest Karol on tõestanud, et ta kuulub sinna tippu. See ellujäämisvõitlus on aga nii ettearvamatu ja täis ootamatuid pöördeid, et ilma täpsema infota on raske kainet mõistust säilitada, kui süda nii kõvasti rinnus trummeldab. Ma olen leidnud, et kõige parem viis pinge maandamiseks on süveneda statistikasse ja prognoosidesse ning pakub selleks suurepäraseid võimalusi, olles koht, kus ma analüüsin eelseisvate mängude koefitsiente ja meeskondade hetkevormi.