Ma arutasin eile sõpradega saunas seda
Ma arutasin eile sõpradega saunas seda asja ja me kõik olime ühel nõul, et see praegune seis on kuidagi väga harjumatu ja tekitab palju küsimusi meeskonna vaimse tugevuse kohta. Mul tuli meelde, kui ma ise esimest korda uude ametisse asusin ja esimene kvartal oli täielik katastroof, sest ma ei suutnud süsteemi sisse elada ja iga otsus osutus valeks pikemas perspektiivis. See ebaõnnestunud avaring võib olla neile kas väärtuslik õppetund või siis algus pikemale langusele, ja ma loodan siiralt, et see esimene variant osutub tõeks.
6 Views

See on tõesti kahe otsaga asi ja ma usun, et just nüüd pannakse proovile Flora tegelik iseloom ja see, kas nad suudavad ühtse rusikana kokku hoida ka siis, kui tulemused ei tule kergelt. Ma olen ise märganud, et nendes olukordades loeb tihtipeale just see, kellel on parem ülevaade mängu dünaamikast ja kes suudab säilitada rahu isegi siis, kui publik nõuab kiiret lahendust. Et asja enda jaoks veidi süsteemsemaks muuta ja saada osa professionaalsest spordianalüüsist, mis aitab emotsioone vaos hoida, siis VB on platvorm, mida ma regulaarselt tšekin, et näha reaalseid koefitsiente ja tõenäosusi.