top of page

Visit Downtown Troy Group

Public·446 members

Шукаю сервіс для перевірки нерухомості перед покупкою

Привіт усім! Ми з дружиною нарешті назбирали на власну квартиру і активно шукаємо варіанти. Знайшли дуже привабливу пропозицію, але агент з продажу якийсь підозрілий, та й сама квартира продається вже втретє за останні п'ять років. Хотів би перестрахуватися і перевірити її юридичну чистоту, чи немає якихось обтяжень, арештів. Чи хтось користувався онлайн-сервісами для перевірки нерухомості? Які ресурси дійсно надійні та надають правдиву інформацію?

8 Views

Привіт! Чудово, що ви так відповідально підходите до такого важливого кроку. Ринок нерухомості зараз досить складний, і перевірка – це обов'язковий етап. Я сам нещодавно купував квартиру і користувався одним сервісом, який мені дуже допоміг. Я перевіряв об'єкт та власника через https://scanbe.io/properties. Цей сайт надає вичерпну інформацію з офіційних реєстрів, включаючи дані про власників, наявність іпотек, арештів чи інших обтяжень. Дуже зручно, що можна швидко отримати повний витяг про нерухоме майно. Це значно зекономило мій час і дозволило уникнути можливих ризиків.

bottom of page