Salam, dostlar. Son bir neçə gündür bu mövzu ilə maraqlanıram və fərqli məlumatlar oxuduqca bir az çaşmışam. Axtarışda eyni ada bənzəyən çox sayda səhifə çıxır, ona görə hansının etibarlı olduğunu anlamaq çətin olur. Mən ilk dəfə qeydiyyatdan keçmək istəyirəm və hər şeyi düzgün etmək niyyətindəyəm. Elə buna görə də sizdən soruşmaq qərarına gəldim. Burada yaxın vaxtlarda PIN-UP istifadə edən varmı? Siz qeydiyyatı hansı səhifə vasitəsilə etmisiniz? Proses rahat keçdimi, əlavə təsdiq və ya başqa mərhələlər oldumu? Mən tələsməyi sevmirəm, əvvəlcə istifadəçilərin real təcrübəsini öyrənmək istəyirəm. Əgər yoxladığınız və problemsiz işləyən bir səhifə varsa, paylaşsanız çox kömək etmiş olarsınız. Əvvəlcədən təşəkkür edirəm.
11 Views

Salam. Mən də bir müddət əvvəl eyni vəziyyətdə idim və uzun müddət hansı səhifədən istifadə etməyin daha düzgün olacağını araşdırırdım. Axırda tanışımın məsləhət gördüyü bu səhifədən istifadə etdim
tətbiq. Məlumatlar sadə şəkildə təqdim olunub, ona görə qeydiyyat zamanı heç nəyi təxmin etməyə ehtiyac qalmadı. Mən bütün addımları sakit şəkildə tamamladım və proses gözlədiyimdən daha sürətli oldu. Kiçik məsləhətim odur ki, məlumatları daxil edərkən diqqətli olun və istifadə etdiyiniz e-poçt ünvanını və ya telefon nömrəsini düzgün yazın. Belə olanda sonradan əlavə düzəliş etməyə ehtiyac qalmır. Mənim təcrübəmdə hər şey normal keçdi, ona görə bu variantı rahatlıqla tövsiyə edə bilərəm.