Організація захисту приватного сектору
У мого кума в грудні на дачі стався повний кошмар, коли якісь зальотні волоцюги не просто зламали замок і винесли весь електроінструмент разом із бензогенератором, а ще й залишили відчиненими вхідні двері в лютий мороз, через що в будинку повністю перемерзла і лопнула вся система опалення. Коли він приїхав туди наступного разу, весь перший поверх перетворився на крижану ковзанку з розірваними трубами, і цей випадок мене настільки налякав, що я тепер боюся залишати свій недобудований котедж без нагляду навіть на кілька днів.
9 Views

Ми пройшли через подібні переживання відразу після завершення будівництва, коли в нашому селищі почалася ціла хвиля нічних пограбувань, адже грабіжники завжди шукають легкі цілі в напівпорожніх масивах, де можна швидко поживитися чужим майном без зайвого ризику. Ми вирішили не чекати, поки черга дійде до наших вікон, і за рекомендацією сусідів уклали офіційний договір, тож тепер у нас на об'єкті цілодобово функціонує професійна https://sheriff.com.ua/services/ohorona-budinku, яка забезпечує стовідсотковий контроль кожного входу, гаражних воріт та віконних склопакетів.